Продължават неволите на хиляди летовници по Южното Черноморие, където втори ден

...
Продължават неволите на хиляди летовници по Южното Черноморие, където втори ден
Коментари Харесай

Плажовете на юг от Бургас опустяха, хиляди се прибраха по хотелите

Продължават неволите на хиляди летовници по Южното Черноморие, където втори ден времето не е изключително уместно за плаж, най-малко на юг от Бургас, предава индивидът на Plovdiv24.bg от морето.

След вчерашния заоблачен и дъждовен ден, през днешния ден още веднъж е навъсено. С известни условности до обяд имаше хора по плажовете, само че към 14,00 часа слънцето дефинитивно загуби борбата с облаците и дъжда.

След обяд над множеството региони от страната облачността ще бъде забележителна - купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, на повече места в Южна и Източна България.

В западните и централни региони на Дунавската низина ще доминира слънчево време. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан североизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 28° и 33°.

Над Черноморието на следващия ден, 26 август, ще има забележителна, по-често купеста и купесто-дъждовна облачност. На обособени места към и след обяд ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури: 29°-31°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР